PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:

Sådär! Nu är allt fixat med headern och allt! Nu är det bara för er att skicka in pinsamheter till mailen: pinsamhetsbloggen@hotmail.com.

Come ooon!

PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:

Nu är äntligen designen komplett!

Börja nu skriva in massa pinsamheter! Visst blev headern bra? Åh, TACK JOSEPHINE!!


EDIT: En läsare upptäckte ett fel i headern, det skall åtgärdas! Förmodligen imorgon!

PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:

Hej alla! Bara för att förtydliga så finns där ingen header ännu. Den kommer snart, får vi hoppas!

Den där låten...

Sommaren 2003 var jag i partystaden Alanya. En kväll på väg ner emot stadens kärna hör jag och min polare en låt från närliggande bar (antar jag att det var). Båda kände direkt igen låten, men hade svårt för att placera exakt vilken låt det var.
 
Det var en rockig låt med en kvinnlig sångare och den var från sent 1980-tal eller tidigt 1990-tal, det klurade vi ut. Det blev en kort men intensiv diskussion. Efter polaren sagt sitt kom något i stil med de kaxiga orden "Den där låten, det är 4 Non Blondes - What's Up, det vet jag.. jag är mycket mer kunnig inom musik än vad du är!" ut ur min mun. Strax därpå kom refrängen...
 
Inte var det 4 Non Blondes - What's Up, inte alls, det var The Cranberries - Zombie!
Precis den låten min polare sagt att det var. Givetvis börjar min polare skratta ut mig och min lagom självgoda stil. Vanligtivs är jag aldrig självgod, bra timing att vara det första gången va? :)

Skrivet av: GeorgVanHalen

PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:

Åh nu är jag glad! Snälla rara söta Josephine gjort vid designen här i bloggen! Nu får vi hoppas att den nya snygga designen lockar lite mer läsare. Jag tror inte att så många vet att denna existerar så för er som gillar den; varför inte sprida ryktet?

P.S Header kommer imorgon eller så sa Josephine. Hoppas nu hon håller vad hon säger! :)

Vit rumpa!

För några veckor sedan gick jag till en bar med en vän. Vi drack en varsin cider och pratade skit. När vi sedan skulle gå till bussen för att åka hem upptäckte vi att vi var för sena. Den sista bussen hade redan åkt. Därför fick vi istället knalla hemåt i regnrusket. På vägen blev jag kissnödig. Jag passade på att sätta mig bredvid en buske i en park. När jag precis har satt mig ner ser jag att det kommer tre personer gående. Jag får panik och reser mig upp, med byxor och trosor i knävecken. Jag ser mig omkring och bestämmer mig för att gömma mig bakom busken. Jag hoppspringer klumpigt dit och ramlar nästan på kuppen. Till saken hör att dessa personer var en bit bort. Om jag hade suttit kvar och kissat hade de antaligen inte sett mer än något mörkt i busken. Men nu var jag så smart att jag reste mig, drog till mig uppmärksamhet och flashade alla mina privata ägodelar. För en vit rumpa, den ser man på mils avstånd!

Skrivet av: Anonym

PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:

Ny design påväg!

Nu är det dags för en uppryckning för denna blogg tycker jag! Vad har hänt med alla roliga och pinsamma historier som en gång dundrade in? Kom igen nu. Jag ska försöka fixa till designen. Om inte det går så ber jag någon som kan. We'll just have to see what's coming!


EDIT: Nu börjar det hända saker!

Kasta INTE prillor på marken!

För några veckor sedan så var jag och min pojkvän iväg för att handla på kvällen. Det var mörkt ute och jag och min kille gick i godan ro och pratade om diverse ting. Min pojkväns bästa stund på dagen är när jag blir rädd så han tar såklart varje tillfälle i akt att skrämma mig. Så helt plötsligt från ingenstans så sa han: "Åh kolla den spindlen" och pekade på marken.

PRECIS i den sekunden trampade jag på en prilla/snus som låg på marken. SÅKLART så associerade jag det mjuka jag nyss trampat på med det min kille nyss sagt. Jag skrev rakt ut! Jag verkligen panikskrek! Min kille brast ut i gapskratt. Sen ser vi hur en kille som möter oss verkligen försökte hålla sig för skratt. Ni vet väll alla hur det ser ut när någon verkligen känner att det är fel tillfälle att skratta? Han knep ihop läpparna allt vad han kunde men när han gick förbi oss så började han också asgarva!

Inte nog med att jag trampat på en prilla och inte en spindel, det FANNS inte ens något spindel, min pojkvän ville bara skrämma mig men fyfan vad jag skämdes!

Skrivet av: Josephine

RSS 2.0