Kasta INTE prillor på marken!

För några veckor sedan så var jag och min pojkvän iväg för att handla på kvällen. Det var mörkt ute och jag och min kille gick i godan ro och pratade om diverse ting. Min pojkväns bästa stund på dagen är när jag blir rädd så han tar såklart varje tillfälle i akt att skrämma mig. Så helt plötsligt från ingenstans så sa han: "Åh kolla den spindlen" och pekade på marken.

PRECIS i den sekunden trampade jag på en prilla/snus som låg på marken. SÅKLART så associerade jag det mjuka jag nyss trampat på med det min kille nyss sagt. Jag skrev rakt ut! Jag verkligen panikskrek! Min kille brast ut i gapskratt. Sen ser vi hur en kille som möter oss verkligen försökte hålla sig för skratt. Ni vet väll alla hur det ser ut när någon verkligen känner att det är fel tillfälle att skratta? Han knep ihop läpparna allt vad han kunde men när han gick förbi oss så började han också asgarva!

Inte nog med att jag trampat på en prilla och inte en spindel, det FANNS inte ens något spindel, min pojkvän ville bara skrämma mig men fyfan vad jag skämdes!

Skrivet av: Josephine

Kommentarer
Postat av: Sessan

sv: hehe nej tack:):)

2009-08-20 @ 19:02:23
URL: http://ssaraslife.tk
Postat av: loisa

FUL blogg du har asså :P

2009-08-20 @ 19:09:16
URL: http://loisaeriksson.blogg.se/
Postat av: Kissdockan

Jag gillar konceptet på denna bloggen, verkligen!Synd bara att det inte är fler som har pinsamheter att dela med sig av, hade varit så kul med lite mer regelbunden uppdatering :)

2009-08-20 @ 19:23:41
URL: http://kissdockan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har en syrra som oxå e rädd för spindlar så jag förstår ungefär hur det är :D

2009-08-20 @ 19:50:30
URL: http://myegnablogg.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

2009-08-20 @ 20:34:24
URL: http://missextra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0