Kalla Köttbullar

Tänk er tillbaka till mitten av nittiotalet, en tid då MTV fortfarande visade bra musikvideor. Det var då jag gick i mellanstadiet och spenderade en del tid på skolans fritids. Skolan bestod av två olika byggnader, en för lågstadiet och en för mellan- och högstadiet. Med fritids spenderade vi många timmar i lågstadiebyggnaden och en dag precis som alla andra dagar var det dags för lunch: Köttbullar och pasta. MUMS !
 
Jag tog ganska mycket utav maten och satte mig med mina vänner. Jag kände direkt att köttbullarna hunnit blivit kalla och jag ogillar kallt kött (mer korrekt, jag mår psykiskt/fysiskt dåligt utav att äta det) men jag tvingar i mig några köttbullar och börjar snabbt känna mig dålig, riktigt dålig.
 
Snart går jag fram till byttan där man slänger maten. Otur har jag då skolans bitch (fritidsledare) står där och kontrollerar vad som slängs och inte. Jag går fram ändå, men hon säger till mig att jag måste äta upp allt på tallriken. Jag vänder mig tillbaka och sätter mig återigen med mina kompisar. Tvingar i mig maten som nu naturligtvis är ännu kallare. Vad händer?
 
Jag spyr. Spyr över hela bordet! Ett bord där minst 4-5 personer fortfarande satt kvar .. det gjorde dom däremot inte länge till :-)

Skrivet av: GeorgVanHalen

Ta det lugnt - fast att ni har bråttom!

Förra hösten så skulle jag och Emelie (min bästa kompis) gå till ICA på lunchrasten. Vi behövde skynda oss för vi hade kort lunch. Vid ICA började vi springa och jag sprang lite före Emelie. Helt plötsligt ramlar hon och hon tar tag i mina ben. Mitt skärp åkte upp, byxorna åkte ner till vaderna och jag ramlade. Mitt utanför ICA.

Sen försökte jag ju så diskret dra upp byxorna.. just utanför ingången och folk kollar. Där ligger jag med byxorna nere vid fötterna och kravlar för att försöka få på mej byxorna. Undrar vad folk tänkte ?

Vi gick iallafall in på ICA, köpte våran Coca Cola och gick tillbaka till skolan. Jag ska aldrig mer springa utanför ICA..

Skrivet av: OSCAAAR,

Backflush!

Jag bara måste berätta om världens pinsammaste grej som hände mig för några månader sen när jag & min pojkvän var och sov över några dagar hos hans farmor&farfar..

Jo, Jag var rejält kiss&bajsnödig så jag gick upp till övervåningen för ett toabesök, deras hus är rätt så gammalt så ibland kan det bli lite små trassel med ledningar and so on. Just denhär gången hände det, jag gjorde mitt inne på toaletten och skulle spola .. Vattnet forsar ända upp till toasitsen och jag tänker "Äh snart så spolas allting ner igen".

Tillslut så hörs världens bubbel från ledningen vid toan och med vatten ända upp till toasitsen fortfarande börjar jag bli rejält orolig! POFF säger det och från toan verkligen forsar det ut vatten!! HELA GOLVET VATTENFYLLT, och mina utföranden har inte spolats ner.. JAG SKÄMS IHJÄL. Ska jag ropa på killen kanske? jo, sagt & gjort i panik springer killen in o kikar, då vattnet är påväg ut och ned till trappan, SHIT tänkte jag! Killen ropar på sin farfar, som springer upp och får sätta ner hela handen bland min avföring, JO.. ni kan ju tänka er själva vad jag skämdes!

Skrivet av: Thess

Morgonkaffet är ett måste!

-piiip piiip piiip! Hm morr! Måste väckarklockan ringa redan?!? Somnade ju nyss!

Sträcker på mig-Aj aj..värken från min whiplasch skada hadde inte lagt sig ens lite under den korta tid jag fått sova och "kaffe nerven" vaknar till liv i mig. Ja ja, fin början på denna dagen....*gääääsp* Upp och hoppa och i gång med bryggaren..morrar lite åt att grannen släppt ut sina galna jyckar i deras trädgård - där va de lugnet slut! Jag hoppar i morgonens mjukisoutfit medans ja väntar på att kaffet ska bli klart. morrar fortfarande åt att grannens galna hundar (3st bjässar) gapar o skäller o härjar runt. hmpf! Vid de här laget bråkar "kaffe nerven" med mig ordentligt och hotar mig med migrän, ännu sämre humör och massa annat jobbigt om den inte får kaffe inom kort! Slänger ett öga åt kaffe bryggaren då den vid de här laget brukar vara färdig... upptäcker då att FAAN! Jag missade i min morgontrötta upprördhet att trycka på knappen! Ja ja! Jag trycker på knappen och får vänta.. väntan känns otroligt lång..

När väl bryggaren bryggt klart så ska jag gå ut och sätta mig på trappen för att få en lugn stund ihop med morgonkaffe o en cigg, men i samma sväng som jag öppnar vår dörr hör grannens hundar de och kommer rusandes mot staketet, hoppandes o skällandes...(precis som dom gjort alla andra gånger dom fått tillfälle till det.).  Ska tända ciggen...tändaren krånglar,hundarna skäller och hoppar mot staketet,tändaren vägrar att funka... och då brast det. NU RANN BÄGAREN ÖVER! Jag kastar mig upp går med bestämda steg mot grannens hundar, jag talar om för dom så högt och argsint jag bara kan: Att nu e de nog! Frågar dom om de e för mycket begärt att tre vuxna hundar ska klara av att knipa käften, vart deras uppfostran tagit vägen? om dom inte kan fatta bättre än att de e det sista grannar ska behöva stå ut med en morgon som denna!

-Mitt i utskällningen "känner" jag bara att jag inte är själv här ute...
blickar mot grannens hus gavel - och där står fröken hundägare!
-Aj då!

Jag vände om och gick o satte mig på trappen igen,gav tändaren ett nytt försök..och -vips! Helt plötsligt funkade den!?!

Bättre blev de ju inte av att dom andra grannarna fått höra detta.....numera får man höra på morgonen:
-tjenare,eller vänta lite....har du fått i dig din kaffe än?

Skrivet av: Mimmi

Vem vill hjälpa en galen kvinna med turban på huvudet?

Det var Gatufest i vår stad, vi hade farmor på besök för att vara barnvakt åt våra barn. Maken jobbade och jag skulle hämta honom innan vi skulle iväg. Jag höll på att göra slingor och hann precis skölja ur håret innan det var dags att hämta maken, så jag sprang ut till bilen med en turban runt huvudet och dyngsurt hår. Jag kommer inte ens halvvägs innan jag får punka. Så där stod man efter vägen, och vinkade efter en bil som kunde stanna och låna ut sin telefon. Dom flestade tutade och vinkade.

Skrivet av: Johanna

RSS 2.0