Blodigt värre!

Året 2006 som jag fyllde 16 år så hade jag en liten "fest" med pojkvännen och två kompisar. Jag hade mens den dagen och hade vita byxor. Jag gick in på toaletten och kollade min rumpa i spegeln. På min rumpa så var det en stor blodfläck. Jag fick sedan panik och visste inte vad jag skulle göra. Så pinsamt tycker jag. Hoppas inte min pojkvän eller mina vänner såg det.

Skrivet av: Anonym

Lite mycket blod..

För några år sedan tog jag studenten. I samband med studenten planerar familjen en riktig studentmottagning. På min mottagning kom ca femtio personer. Släkt, grannar, vänner och vänner till familjen. Efter några timmar var det dags att öppna presenter. Farsans stora filmkamera med fotolampa gick på och digitalkamerorna ploppade fram.
 
Jag började öppna paket efter paket och försökte få ur mig några ord som tack (är inte van att stå i rampljuset). I ett av paketeten var en kniv, en riktig jägarkniv med ett udda fodral. Jag försökte få upp kniven ur fodralen men misslyckades först. Jag tänkte lägga undan kniven men jag pressades att dra fram och visa den. Jag tog i hårt och ryckte upp den, kniven slant till och jag fick ett litet sår på handen. Jag var ganska exalterad och brydde mig därför inte.
 
(sekunder senare) 
Lars ropar: Georg, hur gick det?
Jag: Ässh, det gick bra...
 
I nästa sekund ser jag på handen och blodet bara rinner... Jag måste skadat en blodåder eller något med jägarkniven !

Skrivet av: GeorgVanHalen

Vänner med förmåner...

Det här är nästan helt nytt. Nu under jul och nyårs helgerna så lyckades jag bryta av mitt bankomatkort. Vilket händer rätt ofta bör tilläggas. Vilket fall så brukar jag alltid lösa det genom att föra över pengar till en kompis så han kan ta ut dom åt mig. Eftersom det var stängt på banken hela tiden under dessa långhelger så tog det drygt 2 veckor för mig att gå in och beställa ett nytt. Vilket resulterade i att min kompis hade fått tagit ut pengar åt mig sex gånger.
 
När jag står och väntar på att mitt nummer ska plinga upp på siffertavlan inne på banken så lägger jag märke till att det fanns en riktigt snygg kassörska, en som funkar om man inte är allt för kräsen och sen gubbe. Så jag räknar ju lite snabbt i huvudet och kommer fram till att jag ska få gubben så klart. Min vanliga otur tänkte jag. Men som om ett sent julmirakel så var det den riktigt snygga kassörskan som tryckte fram 317 på tavlan. Med en charmörs leende så kommer jag fram till henne och förklarar att jag ville ha ett nytt kort. Hon knappade in det lite snabbt och sa att det var ordnat. Då kom jag på att jag inte hade några kontanter på mig, så jag ber henne ta ut 500 kr åt mig och även kolla saldot. Med ett leende på läpparna så säger hon att jag har snälla kompisar... Jaha tyckte jag och tackade för mig och gick därifrån.
 
Sen när jag hade kommit utanför dörren så slog det mig vad hon hade haft så roligt åt. Varje överföring jag gjorde åt min kompis så hade jag skrivit " Blowjob", "avsugning", "rövknull" osv...

Skrivet av: Stanislav

Ex svärfar blir lite överraskad...

Det var en gång i tiden när man var med ett av sina ex flickvänner. Vi var hemma hos henne och låg hade myspys i sängen. Det var riktigt skönt och vi var alldeles ensamma hemma. Ingen som störde o tjata på oss. Men sen så började det hetta till lite, som tillslut ledde till ja sex.

Men efteråt gick hon till badrummet och jag var kvar i rummet, när jag hör någon komma in i lägenheten. Jag vågade inte resa på mig så jag satt kvar fullt påklädd. Där står henne PAPPA och vi hälsa och prata. Precis då kommer tjejen springandes från toaletten i underkläder. Värsta av allt första gången jag träffar hennes pappa också...

Skrivet av: MRKI

Här kommer mamma!

Pinsamt? De funkar väl alltid med föräldrar som kommer in när man har sex eller? De hände mej för ett par år sen faktist första gången iaf. De började med att min dåvarande flickvän stannade hemma medans jag gick till skolan och berättade att hon skulle ligga och vänta på mej till jag kom tillbaka. Dagen gick och efter lunch hade jag ett hål på typ en och en halv timme så jag tänkte att jag går hem och myser ett tag då.

Sagt och gjort de gjorde jag och som hon sagt så låg hon oxå kvar i sängen. Så jag la mej och vi surrade och hade oss så ledde väl de ena till de andra ni vet hur de kan vara. Så tyckte jag att jag hörde ytterdörren öppnas så vi slutade och lyssnade men de verkade inte vara nått. Sen helt från ingenstans när vi är igång som bäst så vem tror ni kommer in om inte min mor? shit jag har aldrig skämts så mkt i hela mitt liv tror jag!

Skrivet av: Tommy

Glöm aldrig påsarna!

Jo allt började med att mina föräldrar hade åkt utomlands. Och jag var ensam hemma en vecka. Och ibland måste man ju försöka hitta på något roligt att göra för att inte bara sitta hemma en hel vecka, i ett tråkigt hus för att man har en hund som inte klarar sig ensam en heldag.

Jo som sagt, Jag ringer min morbror och vi föreslår att vi åker och hälsa på min "plastmormor", Hon var ju så förtjust i min hund, Så jag var absolut tvungen att ta med mig honom in till busstationen där min morbror skulle hämta mig med bilden. Så jag tar bussen hemifrån med hunden och vi kommer fram till busstationen efter ca 30 min på bussen in till busstationen. Och naturligtvis glömde jag hundbajspåsarna hemma, så osmart som jag var.

Jag kliver av bussen och hunden gör inte ett ljud ifrån sig om att han behöver Bajsa eller så. så jag går en bit bort för att möta upp min morbror. Jag ställer mig åt ett håll för att hålla koll på när han kom. Så kommer en äldre man fram till mig, "Du, ursäkta med din hund har precis bajsat på golvet här.". Jag vänder mig om och kollar och jag förstod inte hur den lilla hunden kunde få ur sig den högen med skit. Som sagt så hade jag glömt påsarna hemma, visste inte riktigt hur jag skulle tackla denna situationen. Men som tur va så kom min morbror precis efter och jag ber honom att låna mig en 5 kronor så jag kunde hämta papper och ta bort högen med Bajs efter min hund.

Skrivet av: Nali

En riktig otursdag!

Jag tänkte berätta om en dag för mig för något år sedan. Det var en riktig otursdag och det började redan påväg till skolan då jag kände mig snygg och tog på mig ett par nya klackskor. Det var grymt mycket grus på gatan och när jag gick började jag glida kanske någon dm på gruset och ramlade sedan pladask ner på marken. Jag tittade mig omkring så att ingen såg mig, puh! Ingen var i närheten. När jag ska resa mig upp åker jag åt sidan och märker att klacken har gått av. Great! Bara att gå tillbaka ungefär 5 minuter och byta skor.

När jag väl kommit fram till skolan så skulle jag gå över ett cykelställ men fastnade med foten på något konstigt sätt och ramlade ner på asfaltet med ansiktet före. Som tur var fick jag endast ett litet skrapsår på kinden. Där stod den drygaste killen i skolan. I skolan senare iallafall när jag skulle sätta mig på en stol missade jag den och satte mig på golvet medans mina böcker flög upp och träffade min kompis väldigt onda knä. Senare på bion när jag ska gå förbi ett par i ungefär 18-års åldern som sitter ner så råkade jag ramla till och typ la mig över killen. Hans tjej som satt bredvid tittade först på mig, sen på honom. Jag hörde inte dem prata med varandra på hela kvällen...

Skrivet av: Elin

Kryckans fel!

Jag går på en ganska liten skola. Så de flesta elever äter samtidigt. En dag på lunchen lånade jag min systers kryckor för hon hade stukat/vrickat sitt ben. Så småsprang jag med kryckorna genom matsalen. På väggen hängde det två tidningsställ. På något sätt fasnade kryckan i det ena stället och jag fortsatte springa. Då drogs tidningstället med och alla tidningar flög åt alla håll och hela tidningsstället krashade i golvet. Alla stirrade på mig. Det var väldigt pinsamt!

Skrivet av: Agnes

Kväll i olyckans tecken!

Jag och mina kompisar skulle ha en tjejkväll. Först åt vi kinamat och skulle sedan gå och bowla. Jag hade min cykel, så jag skjutsade en kompis lite sick-sack. Tänkte skoja med henne och åka ner för ett gupp, då bakhjulet VIKER SIG och vi trillar nästan framstupa. Pinsamt, men ingen förutom tjejerna såg tack och lov.
 
När vi skulle bowla fick jag väldiga problem att hitta ett klot som passade mig, alla var upptagna så jag hade ett väldigt tungt. Min kompis sa åt mig att jag skulle testa det rosa klotet för skojs skull. Varför inte? Så jag tar sats och skjuter. Till min stora förtvivlan ser jag klotet flyga upp tre meter i luften, och inte nog med det - landa på parets bana bredvid oss! Nästan alla i hela salen hade sett det och skrattade åt mig. Och inte nog med det, det där jäkla klotet fastnade ju i deras ränna så de kunde inte fortsätta spela. Min kompis (som bowlar där två gånger i veckan) ringde på hjälp att personalen skulle komma att ta bort klotet, men de kom aldrig. Hon gick och hämtade honom efter ett tag, och han blev väldigt chockad. Han tog bort den och frågade hur det hade gått till, medan alla pekade på mig. Han bara skrattade, frågade hur det gick till och om jag var full. I wish so.. Jag skämdes hela kvällen.
 
När min kompis sedan skulle träna nästa vecka berättade mannen som hade hjälpt mig för hela gruppen vad som hade hänt, de hade aldrig varit med om något sådant! Så jag är väl lite av en legend nu. Följer mammas fotspår när det gäller att skämma ut sig i bowling - hon fastnade i klotet en gång och flög med!

Skrivet av: Therese

Löst knuten bikini!

Det var när jag precis hade börjat i sjuan, i en ny klass. Efter nån vecka skulle hela klassen gå till simhallen för att kontrollera att alla kunde simma. Jag hade inte hunnit fråga någon om att knyta min bikini lite hårdare så jag knöt den bara lite löst. Efter att alla hade simmat fick vi leka lite i vattnet och så. Jag hade precis gjort "bomben" i vattnet  och kom upp, och min lärare stod och kollade. När jag kom upp så började jag prata på som vanligt, jättemycket.

Jag märkte att min kompis vill säga något men jag fortsatte prata på. Sen ser jag att min manliga gymnastiklärare står och skrattar åt mig. Så hör jag min kompis säga "din bikini".Jag kollar ner lite försiktigt och ser att min bikini hade åkte upp, sen står några killar i min klass och skrattar och en av de säger "man kan se hennes tutte! Jag var i chocktillstånd och det tog ett tag till jag drog ner min bikini och försökte täcka mina bröst så gott jag kunde. Sen dess har jag aldrig knutit min bikini själv, det var riktigt pinsamt kan jag säga, hela min klass hade sett mina bröst!

Skrivet av: Anonym

Snabb privat visit!

Jag skulle möta min kusin som var på en datakurs. Innan jag gick dit hade jag fått vägen beskriven för mig, men jag hade (för ovanlighetens skull :P) varit borta i andra tankar och inte lyssnat tillräckligt. Så när jag går in genom dörren som jag tror ska leda mig till datasalen, kommer jag istället in i vad som ser ut som en helt vanlig hall. Konstigt, tyckte jag... Jag började iaf ropa: "Hallå, hallå?" Efter en stund kom det ut en gubbe i hallen, kollade lite fundersamt på mig och frågade vad jag gjorde i hans hall. PINSAMT! Jag hade gått in i ett vanligt bostadshus... Lokalen jag skulle till låg ett kvarter bort!

Skrivet av: Anonym

Moped-trubbel

Det va en vanlig tisdag, vi hade precis slutat skolan för dagen (gymnasiet) och jag åkte hem.. Loggade in på msn för att kolla om någon ville åka med mig till stan och shoppa lite kläder. När jag loggat in så hittade jag en kompis på msn som va online och frågade vad hon skulle göra idag. Hon svarade bara att hon inte visste, och jag frågade då om hon ville följa med mej till stan. Hon frågade hur vi skulle komma ner, jag sa att vi tog min moped för jag orkade inte ta bussen. Vi åkte ner 1 timme efter att vi pratat jag hämtade henne hemma hos sig. Vi åkte ner parkerade mopeden utandör H&M, och jag låste då alltså mopeden så inget skulle ta den!  , När vi shoppat klart skulle vi gå ut låsa upp mopeden och åka hem till mig.  H&M ligger mitt inne i stan. Vi parkerade precis utanför och sedan när vi skulle köra hem. Så tänkte jag nte så mycket och bad min kompis hoppa upp på mopeden.

Hon satte sig och jag gasade så klart så vi kunde åka. Jag hörde då ett krasslande högt ljud och kände att mopeden inte åkte iväg. Jag bad min kompis hoppa av mopeden, samtidigt som jag sa det såg jag att alla kollade på mej o min kompis + min moped..Jag gick av mopeden när min kompis hoppat av och såg att jag råkat snöra in hela låset i mopedens hjul! Jag va då tvungen att sätta mej ner och lirka upp det medans folk stirrade och små flinade.. Jag fick efter ngn minut efter upp låset och kunde köra vidare hem med min kompis där bak.

Skrivet av: Johanna

Hamnade lite fel..

Vi hade temadag i skolan (gymnasiet), där man kunde välja att lyssna på föreläsningar i olika klassrum. Vår klass samlades i vårt klassrum, och jag och min kompis bestämde oss för att lyssna på föreläsaren (copywriter) i ett klassrum en trappa upp. Vi fick våra papper man skulle fylla i under dagen, och gick upp och ställde oss utanför rätt klassrum en dryg kvart innan föreläsningen skulle börja. Inne i klassrummet satt ett gäng elever, och vi började fundera på om vi skulle gå in och sätta oss. Eftersom det var så långt kvar tänkte vi att det kanske var för tidigt, men när folk började gå ut och in genom dörren så trodde vi att det var de andra som skulle lyssna på samma föreläsning. "Jamen då går vi väl in då?!" tänkte vi och satte oss längst bak. En vuxen kvinna (en LÄRARE!!! ingen föreläsare) kommer in och stänger dörren, och börjar prata om det som vår klass precis gått igenom i vårt klassrum. Och då fattar vi; h*lv*t*s j*vla f*n! VI HAR HAMNAT I EN ANNAN KLASS!

Vi skämdes typ så vi höll på att DÖ! och båda satt och gömde sig bakom varsitt papper som om vi låtsades läsa. Tack och lov så märkte ingen att vi satt där! och det var ju tur det... för under den pinsamma stunden så öppnades dörren x antal gånger, och alla frågade om föreläsningen hade börjat. De som satt i klassrummet blev ju inte så glada när annat folk kom in och störde... så man kan ju undra hur de hade reagerat om de upptäckte oss?!
 
Värt att nämna är att vi hamnade i tvåornas klassrum, medan vi är ettor... och då är det ju ingen vidare bra idé att sätta sig i klassrummet för tidigt.

Skrivet av: Louise

Fel håll!

Innan idag (7/1) var jag och min pojkvän och bowlade. Det var jättemysigt och vi hade jättekul. Jag hade lite tidigare idag lyckats bryta en nagel - hela vägen ner till roten (på mitt högra ringfinger!). Fy f*n vad ont det gjorde (och fortfarande gör)! Så jag kunde inte kasta klotet ordentligt utan fick använda mitt högra PEKFINGER istället för ringfinger. Har ni testat lyfta ett tugnt bowlingklot med de tre första fingrarna? Jag kan tala om för er att det är väldigt svårt att få till ett ordentligt grepp! Iallafall, där bowlar jag och min pojkvän på för fulla muggar och mitt i alltihop ska jag slå ett extra hårt kast för att slå en snygg strike. Vad tror ni händer? Jo, klotet flyger ur mitt grepp och landar bakom mig med ett litet duns. Jag är inte världens mest diskreta människa och skriker till, i ren förvåning och förvirring.

Kändes som att hela bowlinghallen tystnade och kollade mot mitt håll. Tog snabbt upp klotet och slog det mesigaste slaget någonsin - allt för att få lämna rampljuset!

Skrivet av: Josephine

Jag älskar pizza!

Förra sommaren när jag var tillsammans med en urgullig kille skulle vi beställa hem pizza. Jag ringde eftersom vi var hemma hos mej och efter ett tag kom pizzan. Jag började äta på direkten för jag var jättehungrig. Han kollade mest på mej som jag var dum i huvudet (vilket jag var) och jag frågade varför han inte åt. Av någon konstig anledning glömde jag bort att han inte åt skinka. Och vad beställde jag? Jo, en stor vesuvio! Gud va jag skämdes. Så jag satt där med en hel pizza för mej själv och han åt mackor. Måste skriva ner sånt nästa gång!

Skrivet av: Anonym
2009-01-07 @ 18:22:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att ta fel på person..

En gång när mamma skulle lämna mig på dagis så skulle jag säga hej då till min mamma, då råkade jag krama om en annan och pussa en annan som hade lämnat sitt barn dom såg så lika ut. Sen en gång trodde jag att jag såg min mormor så jag skrek mormor men hon svarade inte så jag tänkte att jag skrämer henne lite så jag kramade henne bakifrån, och sa hej mormor hon bara ehh hej jag är inte din mormor, och gud var röd jag blev.

Skrivet av: Ebba
2009-01-07 @ 00:37:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kärlek vid första ögon(mat)kastet!

Jag och ett gäng tjejkompisar hade varit på fest och skulle ta tåget hem, efter en efterlängtad fylleburgare. Vi har redan spanat in ett killgäng som redan var inne på McDonalds, och jag tror alla smygtänkte att vi skulle göra värsta charlies angels entrén. Det hade nog gått, om det inte hade varit så att mina klackar fastnade i den håliga dörrmattan så jag flög pladask ner i marken. Ett smockfullt McDonalds tystnar, och börjar sedan asgarva, inklusive killarna vi spanat in.

Jag försöker komma upp på benen så fort jag kan och stoppar ner fötterna i pumpsen igen. Onykter som jag var kunde jag inte tänka vidare logiskt, och ramlar igen när jag ska försöka ta ett steg, då klackarna fortfarande satt fast i hålen. Alla skrattar igen, och jag ville dö. Jag drar bort skorna, ställer dom på säker mark och går och beställer. Killgänget vi spanat in hade varit på samma fest som oss och vi alla hade hittat en varsin grabb. Han jag var intresserad av kan vi kalla Jonas. Vi upptäcker att vi ska med samma tåg, och hinner inte äta på plats utan måste vi måste ta med oss maten. Vi beställer och stressar.

Eftersom det hände en liten olycka vid ingången hamnade jag sist i kön och fick alltså beställa sist. Alla började gå mot tåget, men Jonas, gentleman som han är, skulle vänta precis utanför dörren. Sagt och gjort. Han väntade.

Jag var så inne i min feta Big Mac-meny och att hinna med tåget att jag helt glömt bort den onda mattan. Självklart händer det som inte får hända, mina klackar fastnar och jag faller pladask igen. Den här gången tappar jag allt i mina händer, hamburgare, läsk och pommes. Som pricken över i:et fick maten en måltavla; Jonas.
 
Vi beställde dock ny mat, tvättade bort all mat från Jonas och tog ett senare tåg vilket kanske var bra, för då fick vi lite tid att lära känna varandra, och hade vi inte fått det hade vi nog inte varit tillsammans idag. Snacka om kärlek vid första ögon(mat)kastet.

Skrivet av: Anonym
2009-01-06 @ 18:16:15 Permalink Trillat Kommentarer (6) Trackbacks ()


Muntrade upp sjuka

Det var för några år sedan då hela familjen hade åkte in till akuten på natten då min lillebror var sjuk och hade börjat få svårt att andas. Väntrummet var fullt så vi fick så klart vänta ett tag och jag vart lite sugen på varm choklad. Så jag la i en femma och tryckte på knappen. Och ut kommer ju choklad så klart. Saken den var bara att jag hade glömt ställa en kopp under så det började rinna choklad över hela bänken och ner på golvet. Alla började skratta, likaså jag och det var faktiskt ganska kul. Men priset var ändå att jag nästan glömde att ställa dit en kopp andra gången efter att jag hade torkat upp sörjan. Men jag hann ställa under en kopp precis när de första dropparna kom. Tur. Jag hade nog inte klarat av ännu ett skrattanfall från mig och läkare och andra väntande i akutrummet.

Skrivet av: Marica
2009-01-06 @ 01:20:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spottar'n!

Detta hände för några år sedan.
Jag var ute och cyklade med en kompis och tyckte att hon såg så proffsig ut när hon kunde spotta sånna snabba spottloskor som kommer långt iväg och då ville jag också prova göra det men jag just när jag spottade så kom det en vindpust så att jag fick det på mina byxor och hon bara skrattade!

Skrivet av: Frida
2009-01-05 @ 22:12:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tappade byxorna!

En gång när vi hade idrott i skolan så körde vi fotboll. Först så värmde vi upp och sånna grejer, och då när vi skulle värma upp (sparka bollar till varann två&två ) så hade jag på mej mina nya mjukisbyxor. Jag visste att dom va lite för stora men ja hade knytit fast dom så jag inte skulle tappa dom. Men sen så när ja inte märkte så hade dom gått upp. Vi skulle byta sida med varann ( det där med två&två ) så sprang ju jag, och då tappade jag byxorna. Det va aspinsamt!! Alla skrattade.

Skrivet av: Anonym
2009-01-05 @ 21:52:00 Permalink Avklätt & Naket Kommentarer (0) Trackbacks ()


Passa dig för kärringar

Jag hatar min lärare, hon är verkligen hemsk , och det tycker nog alla.

Så en dag så hade vi no-lektion. Jag och min 'bänkkompis' skulle läsa tyst ur no-boken. Just då fick en i klassen en rejäl utskällning av min lärare, men hon sa bara : "Fortsätt läs ni andra." Så jag läste, och så hörde jag min 'bänkkompis' säga: Gillar du vår lärare? Eftersom det är omöjligt att tycka om henne, det är faktiskt så, så svarade jag just: "Vem tycker om den kärringen?" Och vem står då bakom mig och harklar sig? Om inte min lärare , som säger: "fortsätt läs.."
Jag säger: "oj, förlåt.."
Hon säger: "spela inte oskyldig, jag hörde dig allt!"
Jag säger: "förlåt.."
Hon säger: "TYST OCH LÄS!"
Jag viskar då lite tyst till min kompis, då jag tror att hon har gått: "Kärring...."
Så hör jag än en gång: "NU HÅLLER DU TRUTEN!"

Så blir jag utskickad resten av lektionen och måste skriva på ett papper "man får inte svära, man får inte svära" minst femtioelva gånger.. Och alla andra kommer ju självklart och tittar och skrattar och frågar varför jag har blivit utskickad.. Jobbigt!

Skrivet av: Anonym
2009-01-04 @ 21:06:34 Permalink Klantigt eller dumt sagt Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Åhh Mauro, kom uuuut ikväll!"

En gång när jag jobbade på en resturang så hade vi ganska mycket kändisar där som kom och åt frukost...Bland andra Mauro Scocco som jag tyckte så så sur ut jämt (han gör ju det).En morgon när vi som vanligt stod bakom disken (tidigt) så började vi prata m just Mauro och jag säger väl vad jag tycker och att han "kanske blir glad om jag sjunger en SARAHlåt till HONOM...(inga gäster var i lokalen) och jag börjar VRÅLA "åhh mauro kom uuuut ikväll jag väntar i hörnet vid surjävlagatan åhhh Mauroo jag vill att du förstår så ta på dig MASKEN så går vi ut o går"!! Bakom mig hör jag någon hosta!!Vänder mig om och där står han....

GISSA om jag ville DÖ!

Skrivet av: Malla
2009-01-04 @ 00:57:56 Permalink Klantigt eller dumt sagt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Smygfotograf

Min bästa kompis ringer från jobbet en dag. Hon säger att hon har sett en så jäääävla snygg kille. Vi har inte samma smak så jag tänkte inte mer på de. Lördagen samma vecka var jag på krogen och fick syn på århundradets snyggaste kille! De måste vara han min kompis snackade om tänkte jag och ringde henne för att beskriva hur han såg ut. Han stämde mycket bra på den killen hon hade sett men man vill väl vara säker :) Japp, jag tog upp kameran och sprang runt och smygknäppte bilder på honom! 

Visade dom för min kompis dagen efter och mycket riktigt, de var han! Vi hittade han på bdb och la såklart han på "bevaka annonymt" men sen tog han bort den :S Efter många månader hade man ju glömt bort honom nästan! Tills en dag då av en händelse jag sökte på bdb efter honom. Han hade skaffat en ny! Men såklart glömde jag bort att jag var inloggad så han såg att jag hade varit inne och snokat. Han började genast att skriva till mig :O och ja, alla vet ju hur tossig man blir när någon som man tycker är snyggast i världen ger en uppmärksamhet!! Ja, vi skrev väl med varandra några dagar men sen tod de väl slut på samtalsämnen..

Nu till de pinsamma i min historia. Ca 2 veckor efter vi hade skrivit med varandra så var jag och min kompis (hon som såg honom först) på krogen. Helt plötsligt så stod han där. Mitt framför oss! Va ska vi ta oss till?? ska vi hälsa?? De behövde vi inte, Han kom fram först. Ja, vi stod där stela som två pinnar. Sen klämmer min förbannade kompis ur sig detta "- Vet du, Lina Har knäppt kort på dig i smyg för att hon tycker att du är så snygg"

Asså, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Blev någonting mitt emellan! Han måste ju ha trott att jag var sjuk i huvudet eller nå? De var nästan självmordstankar där ett tag, ända tills han öppnade munnen och kommenterade de jag hade gjort

- hehe, fan va coolt! har du bilderna kvar?

Skrivet av: Lina
2009-01-03 @ 16:13:53 Permalink Klantigt eller dumt sagt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Borrande grannar!?

På julafton 2007 fick jag en ordentlig överraskning i ett av paketen, bodde då hos en kompis, av henne och hennes pojkvän fick jag en dildo formad som en banan. Mr Banana!! Dock fungerade "han" inte och på fyllan slängde jag in honom i kylskåpet, fråga mig inte varför, men han ville då sätta igång efter några dagar i kylan. Han fick flytta in under min bäddmadrass i sängen!
På nyårsafton hade vi fest och middag för ca 16 personer, under middagen hör vi ett ljud och tänker att vilken av våra grannar har problem och borrar på självaste nyårsafton. Ljudet höll på ett tag och tillslut sa min sambo att det låter ju från mitt rum.. Hm..

Hon går in och upptäcker då att Herr Banan lagt sig mot väggen på full vibration och det lät verkligen som att grannen borrade i väggen. Jag knallröd i ansiktet och 15 gapflabbande gäster. Resten av kvällen fick ja höra det och fortfarande idag skrattar mina vänner åt de...

Skrivet av: Mikaela
2009-01-02 @ 13:20:25 Permalink Sexuellt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ljudlig - två gånger!

En gång i skolan så hade vi läsning och så. Det var helt tyst i klassrummet, man kunde höra en knappnål falla, så hade jag glömt av att stänga av ljudet på mobilen, så det började ringa, men det värsta av allt var att dt var världens barnsligaste låt typ

Min kompis hade lekt med mobilen och ändrat, sen hade jag stängt av och alla viskade och hade kollat på mig och så

Sen blev dt tyst igen, man kunde höra en knappnål falla igen
Så råkade jag fisa ...
Jag ville bara dö ...

Skrivet av: Wictoria
2009-01-02 @ 02:32:40 Permalink Fisar & Pruttar Kommentarer (2) Trackbacks ()


PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:Utmärkelse av Johanna

Har man mottagit en utmärkelse ska man lägga upp en bild :)

-Länka till den du fått den av

-Ge vidare till 7 andra

-Lämna ett meddelande på deras bloggar så de får veta att de fått en utmärkelse :)


Läser inte mycket annat än de största bloggarna - Kenza, Blondinbella etc.

Har ingen direkt favorit. Men jätteroligt att bli nominerad - Tack Johanna!

2009-01-02 @ 02:26:42 Permalink Pinsamhetsbloggen säger: Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två handdukar och ett gäng 15-åringar i soffan

Detta hände för några veckor sedan, min lille bror hade varit på en fest några dagar innan och hade bjudit hem några kompisar från festen. Mamma eller pappa var inte hemma så han tänkte att det är ju perfekt, jag står i duschen och märker inte att dom kommer hem och vet inte att det är ett gäng 15 åringar som sitter i soffan i vardagsrummet, som man måste passera för att komma till mitt rum. jag står och sjunger för fulla muggar i duschen som jag alltid brukar göra när jag är ensam hemma, virar in håret i en handduk och virar in kroppen i en större, kommer ut ur badrummet och märker att det skrattas i vardagsrummet börjar gå mot mitt rum och ser att det sitter ungefär tio 15 åringar i soffan och bara glor med öppna munnar på mig, och jag får inte ut något annat än "eeh hej" och snubblar över alla saker som råkar ligga på golvet där just jag ska gå och sedan nästan ramlar in på mitt rum och stänger dörren så fort det går. Jag gick inte ut ur mitt rum förens dom hade gått.

Skrivet av: Anonym
2009-01-01 @ 18:08:25 Permalink Avklätt & Naket Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gott Nytt År, Älskling!

Man skickar ofta iväg "gott nytt år!" sms till sina nära och kära på nyårsafton, vid tolvslaget.

Ja, jag gjorde detta fast jag skrev "Gott Nytt År, Älskling! Längtar tills jag får sätta tänderna i dig! ;) " när jag skrev mitt sms. Jag fick en leveransrapport och tänkte inte mer på det. När jag sedan får ett sms från min lärare och mentor börjar jag fundera. "Varför skickar han sms till mig? och varför nu?". Jag öppnar sms:et och det står: "Louise, för det första undrar jag mycket du har druckit ikväll och för det andra, så vill jag inte ha några huggmärken från dig på min kropp. Gott nytt år på dig, så ses vi när vårterminen drar igång igen."
 
Om ni tycker det är pinsamt vet jag inte, det är kanske mer roligt, men för mig är det pinsamt eftersom jag har en hel termin kvar då jag måste se och träffa min lärare och mentor varje dag och det är inte första gången något sånt här händer.

Skrivet av: Louise
2009-01-01 @ 15:53:11 Permalink Klantigt eller dumt sagt Kommentarer (8) Trackbacks ()


RSS 2.0