Fel håll!

Innan idag (7/1) var jag och min pojkvän och bowlade. Det var jättemysigt och vi hade jättekul. Jag hade lite tidigare idag lyckats bryta en nagel - hela vägen ner till roten (på mitt högra ringfinger!). Fy f*n vad ont det gjorde (och fortfarande gör)! Så jag kunde inte kasta klotet ordentligt utan fick använda mitt högra PEKFINGER istället för ringfinger. Har ni testat lyfta ett tugnt bowlingklot med de tre första fingrarna? Jag kan tala om för er att det är väldigt svårt att få till ett ordentligt grepp! Iallafall, där bowlar jag och min pojkvän på för fulla muggar och mitt i alltihop ska jag slå ett extra hårt kast för att slå en snygg strike. Vad tror ni händer? Jo, klotet flyger ur mitt grepp och landar bakom mig med ett litet duns. Jag är inte världens mest diskreta människa och skriker till, i ren förvåning och förvirring.

Kändes som att hela bowlinghallen tystnade och kollade mot mitt håll. Tog snabbt upp klotet och slog det mesigaste slaget någonsin - allt för att få lämna rampljuset!

Skrivet av: Josephine

Kommentarer
Postat av: sara

Gjort detsamma, fast jag kastade det snett bakåt mot de okända som stod och väntade på sin tur vid banan brevid. De hann akta sig som tur var, men jag höll riktigt hårt i kloten resten av kvällen.

2009-01-07 @ 21:12:17
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Maggie Curie

oww, jag måste ha missat den delen !!Kanske kan skicka in en pisamhet någon gång då ? :P

2009-01-11 @ 22:58:43
URL: http://maggiiiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0