Akta de hala trapporna!

Jag blev bjuden utav min syster och hennes kille på middag hem hos honom i hans föräldrars hus som var stort och vackert. En riktig Hollywood hus. Jag var ganska nervös för att träffa Linus även om jag hade träffat honom ett par gånger innan när jag hade jobbat på pressbyrån då han kom dit för att träffa syrran som också då jobbade där ibland.

Hans föräldrar befann sig i Saint Tropez och det var bara vi tre i det stora huset. Min syster visade mig runt inne i huset för att jag skulle känna mig  som hemma och varnade mig för de små och hala trapporna men det hade jag snabbt glömt bort efter ett tag.

 

Vi skulle strax äta och syrran och Linus var redan nere i köket, jag befann mig två våningar upp.  jag började gå ner för trappan försiktig utan problem när jag plötsligt halkar och ramlar hårt ner med rumpan förre i den hårda steniga trappan, och åker riktig snabbt ner i trapporna utan och att lyckas få stopp på farten.

 

Panikslagen försöker jag få stop med händerna men det är lönlöst så jag försöker  hitta något och ta tag i för att stoppa så att jag inte ramlar ännu mer ner och gör mig riktig illa.

Men det hjälper inte tills farten avtar av sig själv och jag lyckas komma upp.

 

Så hör jag plötsligt min systers röst.

– Hanna har du ramlat?

Skärrad över det som hade precis inträffat men glad över att jag klarat mig riktig bra för att  vara så nära och slå mig riktig illa. Så skämdes jag otrolig mycket inför min systers kille så jag kunde med och erkänna för dom att jag faktiskt hade ramlat och slagit mig hårt. Även om jag hade riktig ont efteråt och blåmärken och var öm ett par veckor  så har jag aldrig berättat detta för dem.

- Nejdå! var mitt svar...

Skrivet av: Anonym


Kommentarer
Postat av: Rebecka G

Sv: trevlig blogg. Tycker du att jag och min bästa vän/tvilling är lika?

KRAAM (:

2009-10-28 @ 11:21:00
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0