Håll trosorna i styr!

Jag och min kompis hade vart och badat på ett utebad. När vi hade badat färdigt , så gick vi in i omklädningsrummet och bytte om. När vi skulle gå var det en kille som ropade, VEMS TROSOR ÄR DETTA? Och min kompis visste att det var mina , så hon ropade hennes och pekade på mig. Alla killarna skrattde , och snacka om att jag var förbannad på min kompis!

Skrivet av: Anonym

Se upp för stolpen!

Det var så att jag, min bror, hans flickvän & mina föräldrar var i Waxholm som ligger utanför STHLM i somras. Vi gick längs vattnet på kajen där det finns bänkar utplaserade & med gatulykten brevid. Mina föräldrar gick en bit framför medans jag gick med min bror & hans flickvän & pratade, jag gick med huvudet vänt mot deras håll & tänkte inte alls på vart jag gick... Tills det tog stopp, då jag slagit i huvudet (& resten av kroppen) i en stolpe & alltså tvärstannade. Tillråga på allt så satt det ett annat par på bänken precis brevid stolpen så började skratta, rätt så mycket åt mig som stod där med handen mot huvudet, & låtsades som det inte alls gjorde ont, fast det faktist gjorde det.

Skrivet av: Peson

Raggar på rean!

Det här är en av många pinsamma saker som har hänt mig, och just detta hände för fyra dagar sedan precis när del stora rean hade satt igång.. Jag och min vän var inne på Gina tricot vid hötorget runt 11 tiden bara någon timme efter att rean hade börjat. Det var fullt av folk, och alla var ganska lika varandra med tjocka jackor och mössor på huvudet. Alla trängdes och plagg rammlade ner på golvet, och jag var en av de få som tog upp det jag hade tappat och hängde tillbaka det på galgen. När jag sedan ställer mig upp igen ser jag att min vän E fortfarande står en liten bit ifrån mig med ryggen mot mig.

Jag går fram till henne och "spankar" henne snabbt på rumpan, efter det säger jag högt till min vän "Ett av provrummen är lediga, ska vi gå in och testa kläderna seeeexbomb?" på ett väldigt seriöst och sliskit sätt (Vi driver med varandra ofta och säger lite ovanliga saker). Min vän vänder sig om och kollar på mig med en kostig blick, då ser jag att jag hade tagit fel person och står och pratar med en helt okänd människa medans min kompis står framme i en lång kö vid kassorna. Tjejen som jag tog fel på tränger sig snabbt ut ur affären och går därifrån, jag hann inte ens förklara mig! Haha, sånt händer mig ganska ofta..

Skrivet av: Anonym

Sen till jobbet

Jag vaknade upp precis av att det ringde från dolt nummer. Det var jobbet, vakansförmedlingen som sa "Hej, du skulle ha varit på jobbet för cirkus två timmar sedan".......

Oooppss.. Jag hade verkligen försovit mig, så jag bad om ursäkt.. Måste tillägga att jag faktiskt hade ställt väckarklockan, så jag måste ha varit väldigt trött.. Han sa att det är dom som verkligen är sena på att ringa från det där stället. Sena på att upptäcka och sakna folk..

Skrivet av: Hannah

Nakenchock!

jag var 16 år och hade precis varit ute och tränat med min hund. det blev en hel del springande. jag skulle duscha när jag väl kommit hem för att sedan käka. jag vart sket hungrig efter all träning. duschen på nedervåningen var sönder så jag skulle alltså duscha på övervåningen istället.

jag går upp och duschar precis som tänkt. när jag kommit ut ser jag att jag bara fått med mig trosor och missade att få med mig pyjamasen. helvete också tänker jag. eftersom jag var ensam hemma gick jag endast ner för trappan sjungandes och i bara trosor. och när jag dundrat ner för trappan hör hör jag plötsligt massa prat. (våran trappa låter enormt mycket när man går i den) jag vänder huvudet lite till höger och ser 15 män väldigt överraskade. jag trodde jag skulle dö.

pappa hade kommit hem.. med 14 kollegor! jag trodde jag skulle dö.. på riktigt. hej.... säger jag tyst och jävligt generat. sen springer jag därifrån snabbare än jag någonsin gjort i mittt liv mot mitt rum och går inte ut förrens jag hört att dom gått hem. även om jag var sket hungrig. en 16 åring tjejs mardröm typ.

Skrivet av: Anonym

Var jag med i film?

Detta hände mig för snart ett halv år sen när jag just börjat i en ny skola. Vi skulle ta skolkort och jag ville se lite extra fin ut så jag hade på mig ett jättestort halsband. Jag var just på väg till mitt skåp och brevid skåpet stod världens sötaste utbytesstundent.

Från ingenstans går mitt halsband i sönder och alla pärlor faller överallt. jag börjar genast plocka upp pärlorna en i taget och en genteleman som han var hjälpte han mig, just när jag tar tag i en pärla tar han tag i samma och ingen släpper taget (ni vet så där som det händer i filmer när dom krockar och lyfter upp samma tidning) och vi såg ut som tagna ur en kärleksfilm. Klantig som jag är säger jag: thank you, that was kind of you! av allt som går att säga och man såg direkt att han tänkte: hur visste du att jag inte var svensk?

HALLÅ, JAG OCH MIN KOMPIS HAR SPANAT IN DIG SEN FÖRRA ÅRET tänkte jag men bara sprang därifrån med mina pärlor som prasslade.

Tur att jag har bytt skola nu!

Skrivet av: Shkurte

Tappade bh:n - olägligt!

Det var när jag och min pojkvän skulle bada på ett bad i somras, vi bytte om och allting. Vi hoppar ner i vattnet och samtidigt som vi hoppar ner så åker min bikini-bh upp. Självklart så är det massa med folk runt omkring och när jag kommer upp till ytan igen så kollar alla konstigt på mig och min pojkvän viskar: "Sandra, din bh har åkt upp". Jag har inte badat mer på det badet och som tur var så var det långt härifrån.

Skrivet av: Sandra

Önskan om att "röva"...

Det var i skolan, då alla i hela klassen plus ett antal till personer står utanför klassrummet i väntan på läraren. Jag fick då för mig att jag skulle "röva" min kompis, alltså att jag slår min höft mot hans, fråga mig inte varför.. Men iaf, då flyttar han på sig (med flit) och jag ramlar handlöst rätt ner i golvet. Så där ligger jag på mage inför hela klassen och massor med andra personer...

Skrivet av: Zandra

Tappade balansen

Jag, min pojkvän och våra gemensamma kompisar var ute på krogen. Dagen till ära använde jag mina nyinköpta stövlar med låg klack. Bekväma, snygga och lätta att gå i. Men det hjälpte inte när jag tappade balansen (berodde förmodligen på förmycket alkohol) och snubblade ner för ett litet trappsteg. Faller pladdask ner på golvet framför alla hoppande, skuttande och dansande ungdomar. I samma stund byter dj;n låt med en lugn början. Alla tycks vända sig åt mitt håll och smågarva lite åt mig, som ligger där och kravlar på alla fyra. Tack och lov kom min pojkvän till undsättning och plocka upp mig från golvet. Hmm..det dröjde många veckor innan jag använde mina stövlar och satte min fot på den nattklubben.

Skrivet av: Alexandra

Se upp i trappor med hål mellan trappstegen!

På min förra högstadieskola hade vi väldigt jobbiga trappor upp till övervånging. Såg ut som vanliga trappor, men hade hål mellan trappstegen. Vilket gjorde det väldigt lätt att fastna i och göra illa sig. En morgon kommer jag upp för trapporna. Lite försenad, så jag springer nästan upp för trapporna. På näst sista trappsteget fastnar jag i glappet mellan stegen och faller handlöst framåt. I samma stund tappar jag min väska och allt flyger ut. Skolböcker, sminkväska, pennor, tamponger, you name it. När jag tittar upp ser jag hur killen jag är jätte kär i sätter sig på huk och hjälper mig att plocka upp mina grejor. Och självklart min sminkväska och tampongerna. Med ett högrött ansikte tackar jag för hjälpen och springer in till lektionen. Snacka om pinsamt.

Det medförde dock något positivt. Min lilla kärlek och jag blev bra kompisar och umgicks väldigt intensivt under några månader. Men det ledde aldrig till något mera. Vi insåg att vi passade bättre ihop som kompisar än som ett par. Tack och lov för det, för nu är vi tillsammans med världens bästa pojkvän vs. flickvän och håller fortfarande kontakten så gott det går. Så en pinsam grej kan förvandlas till något positivt.

Skrivet av: Alexandra

Gick in i väggen

Jag gick runt hemma och packade väskan innan jag skulle iväg till skolan. Självklart ska jag gå in i dörrkarmen och typ krossa lilltån. Efter X antal svordomar och hopp på ett ben så klämde jag ner foten i skon (smärta!) och gick till skolan. Lilltå-värken gick över efter några dagar, men i helgen kom den tillbaka! Mitt under fotbollsträningen... lite gnällande så frågade mina lagkamrater vad som stod på.
- Ont i tån!
Såklart frågar dom varför, och jag svarar ju då att jag har gått in i väggen...

Skrivet av: Lojs

Feljustering av skrivbordet

Ibland gör jag saker utan att tänka efter. En väldigt dålig egenskap om ni frågar mig. Och nu handlar det inte om småsaker som att fälla sin lillasyster när hon springer till telefonen eller att äta lite för mycket godis. Nyss fick jag för mig att jag skulle sänka mitt skrivbord lite. Satt nämligen rätt högt upp med både stolen och skrivbordet. Det sköna med att sitta så var att det blev en liten kant längst fram på skrivbordet där man kunde lägga upp fötterna. Givetvis var mina fötter placerade där när jag bestämde mig för att sänka bordet. Resten kan man ju räkna ut själv. Ett litet knak i min ena fot och jag insåg vad jag just gjort. Jag hade mosat foten i skrivbordet. Snabbt tryckte jag upp skrivbordet igen och låtsades som ingenting trots att små tårar letat sig fram i mina ögon. För att göra saken ännu smidigare tänkte jag sänka ner stolen före skrivbordet denna gång. Självklart drar jag i spaken så stolen åker hela vägen ner och jag ser än en gång väldigt dum ut med skrivbordet i hakhöjd. Det är först nu jag inser att mitt skrivbord är placerad på en väldigt utsatt plats. Alla som sitter i konferensrummet har just spanat in mina senaste företeelser. Det är inte alltid en dans på rosor att vara Anna Gustafsson!

Skrivet av: Anna

Krogragg brakade loss!

För några år sen träffade jag en kille ute på krogen, vi träffades några gånger och en natt ringde han och ville komma hem till mig. Jag var trött och skulle upp och jobba dagen efter så jag ville egentligen inte att han skulle komma. Men han tjatade så till sist sa jag ja. När han kom märkte jag att han var full och så fort vi la oss i sängen började han ta på mig och ville ha sex. Det var inte världens bästa sex och när han kom så la han världens brakare. Jag såg hur han försökte hålla emot men det gick inte, så tre gånger i rad la han av brakare och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Han skämdes jättemycket och jag bara låg och tokskrattade under honom. Kan ju berätta att han inte hörde av sig något mer efter det och det är jag glad för.

Skrivet av: Jenny

"Jag sprang in i en dörr"

Jag "sprang in i en dörr" säger ju dom som har blivit misshandlade av sina män. MEN: det var verkligen det som hände mej. Jag var på banken och fixade med min pappas räkningar efter hans död. Jag hade varit där några gånger, så kassörskan kände igen mej. Sandra och Ticke var med mej, och Sandra var förkyld och hostade och snörvlade. Så kassörskan skämtade lite med S framme i kassan, och undrade om inte hennes mamma berättat att "man ska inte glömma mössa, vantar och halsduk". Vi skrattade såklart åt henne. När vi skulle gå därifrån, så går jag före och trycker på dörrknappen, och precis då nyser Sandra, och kassörskan kom med en rolig kommentar om det, och jag vänder mej om mot kassörskan, och *PANG* så får jag den hårda dörren strax under  ena tinningen med en hård smäll. Jag får ett litet jack och börjar blöda, så kassörskan ger Sandra papper som jag får torka med. Ni vet väl att dörrarna till bankerna går INÅT för att rånarna ska sinkas i sin utfart?. Dagen efter hade jag ett präktigt blåöga, och när någon frågade vad som hänt, så sa jag sanningsriktigt:- jag har sprungit in i en dörr!

Skrivet av: AnAzon

Bröt klacken!

Detta var en helt vanlig dag i skolan. Jag och min kompis var jätte hungriga och längtade till lunchen. Denna dag hade vi inte ätit frukost men i alla fall så var det fem minuter kvar till lunchen men vår lärare höll klassen kvar längre än så. Till slut sa han nu kan ni gå och äta. Då hade jag och hon så bråttom. Vår klassrum låg på högsta våningen och sedan så fanns det en trappa som gick runt. Vi hade klackar på oss och plötsligt gick min klack sönder och jag ramlade. Och fortsatte rulla nedför trappan. Min kompis kolade så att jag var oskadd sedan som hon skrattade och skrattade ahaha jag antar att jag såg ganska rolig ut skadad med en bruten klack och rufsigt hår!

Skrivet av: Alisa

Led cykeln i motvind!

Det var en kall höstdag och ute var det halv storm. Jag var på väg hem från skolan och cyklade igenom villorna då jag helt plötsligt såg skolans snyggaste kille med hans flickvän. Jag cyklade förbi stabilt men fick kämpa mig fram för jag hade världens motvind! Killen hade jag kollat in sen flera år tillbaka eftersom jag bodde granne med honom och han var helt klart en kille alla önskade sig. När jag kom lite längre fram frågade han och hans flickvän mig om det inte var bäst att leda cykeln, de såg ju verkligen hur mycket jag kämpade, men jag svarade snabbt nej och sa att jag klarade det fint. Jag fortsatte cykla och ungefär fem meter bort kom en rejäl vindputs, vips som det var låg jag där på marken med cykeln över mig och med en krossad spegel på bilen jag flugit in i. Killen och hans flickvän började genast skratta åt mig och sa att det nog ändå var bäst att leda cykeln. Det var verkligen jättepinsamt! Ville bara försvinna för stunden och aldrig se han igen, i alla fall inte i ögonen.

Skrivet av: Jennifer

Busted!

Jag och min tjejkompis var ute hos hennes pappa, lite öde och var helt ensamma en natt. Senare på dagen kom vi på att vi skulle göra en sak, ganska ful sak. Vi båda har en varsin pojkvän som är lika goda vänner som vi är, så vi gjorde en msn och låtsades vara en annan tjej för att testa dom och se om vi kunde sätta dit dom med något, t.ex om dom ville träffa henne, om hon såg bra ut, om dom ens sa att de hade flickvänner? Så började vi, vi skrev massvis med saker och kunde inte sätta dit dom det minsta, dom var så ärliga och goa. Glad blev man såklart, men sen började dom undra om det verkligen var den "tjejen" som vi låtsades vara, sen efter en långa samtal så skrev de båda två " Tror ni att vi är så blåsta? " Och de kom på att det var vi, efter pinsama frågor och ja.. Det var så himlans pinsamt att vi viste inte vart vi skulle ta vägen.. Låter inte så hemskt kanske men om ni varit med om samma sak så förstår ni, tro mig. (De var inte de gladaste efter heller..)

Skrivet av: Josefin

Se dig för innan du agerar!

Jag hade bråttom hem en gång och blev rejält irriterad när bilen framför ligger och kör 50 km/h på en 90-väg, så jag kör upp i arslet på bilen och ligger där tills det blir tvåfiligt och jag börjar gasa om. Jag var riktigt irriterad, och har aldrig nånsin pekat finger åt någon, men nu var jag arg. Så jag pekar med långfingret åt bilföraren i andra bilen och ser en glatt vinkande kvinna vinka åt mig, det var min rehabliteringshandledare. Trodde jag skulle sjunka igenom marken.

Skrivet av: Johanna

Porrsurfing på nätet

Idag berättade jag för några av mina kompisar en sann historia som en av min kollegor varit med om.

-När min arbetskollega var ny på sitt förra arbete kom hon på sin medarbetare med att porrsurfa. Flera gånger. Hon våndades med hur hon skulle göra men tillslut gick hon till chefen och berättade. Till svar fick hon “Håller han fortfarande på med det, jag har ju sagt till honom….”

-Men du, svarar min kompis, jag jobbar med en man som tidigare jobbat med din kollega och av någon anledning ogillar han henne…

Skrivet av: Veraveranda

Vad som händer om man smsar gåendes

För ett tag sen så skulle jag gå till stationen för att ta bussen hem. Så får jag ett sms, så jag går och svarar på det och ser då inte var jag går.

Så jag går rakt, verkligen rakt in i en lyktstolpe. Mitt på stationen, och flera folk såg. Det var riktigt pinsamt.

Skrivet av: Carro

Hur man lyckas försena ett tåg rejält!

jag och två vänner hade vart i stan och vi åkte tåg hemmåt, min kompis hade lagt ner sin bok i min väska undertiden. sedan går jag och den ena tjejen av och hon säger till mig - boken och jag ba; vilken bok? -hennes bok skriker hon . och så ser jag att dom håller på och stänger dörrarna så jag springer fram och slänger in min arm mellan dörrarna och presssar upp dom. sedan hittar jag inte boken i väskan. jag står och letar, sedan stänger dom dörrarna igen, då hittade jag den så jag springer fram och slänger in armen mellan dörrarna igen så att dörrarna går upp, och redan då har en massa tanter börjat glo surt på mig. så kastar jag in boken och sedan tänkte dom stänga igen, så ser jag att jag har kastat in fel bok så jag skriker -nej det där är min bok så kastar jag in armen igen. så hör jag en tant säga; nu får hon ta och ge sig. så börjar jag asgarva och springer in och hämtar boken sedan slänger jag in den riktiga så att den kommer på en tant. alla såg skit sura ut och jag skämde ut både mig och min vän. och jag försenade tåget säkert 3 minuter

Skrivet av: Sandra

Ät inte godis på Seven Eleven!!

Ja, jag och Lisa var på seven eleven på åsögatan/renstiernasgatan och plötsligt kommer en full göteborgare in. Han säger högt och tydligt att han ska fjärta på lösviktsgodiset, och närmar sig godiset. Helt plötsligt hör vi fjärten fy faaaan! Han var alltså seriös. Jag och Lisa lämnade seven helt chockade och tänker aldrig köpa godis där.

Skrivet av: Nicolas

Fina brevpapper!

Jag, min syster och min mamma hade varit på sibylla i valboköpcenter och köpt sån där funbox,
och då fick vi brevpapper. Senare skulle vi gå in på bokia, och då var vi där ett tag
och sen när vi skulle gå ut kom mamma på "men, tänk om han i kassan tror vi har snott
dom här!" så då gick hon fram till killen i kassan och sa:
- dom här fick jag nyss inne på sibylla!
varav killen säger:
- åh.. fina.

Jag har så kul åt det! Kanske ingen pinsamhet, men otrolig rolig upplevelse. sen skrattade
mamma så högt att det hördes i hela köpcenret.. :)

Skrivet av: Frida

Kissepaus

Jag var ut på krogen me ett par vänner åh va väl rätt full, men i alla fall när krogen stängde så gick vi ut åh stod där utanför åh snacka åh så. Men sen vart jag så himla kissnödig kunde fan inte hålla mej så jag gick en bit bort från folkmassan åh kissar. När jag va klar vem tror ni kommer till mej då ? Jo, snuten så dom tog mej åh det vart fylle cell + att jag åkte dit för att pissa på allmänplats. Vill även påpeka att så full så att jag skulle hamnat i fyllecell det va jag ej, men det va nog pga att jag pissade dom tog mej dit ! Men i alla fall när jag vaknade dagen efter åh en snutbrud öppnade cellen fy fan va jag skämdes.

Jag höll fan på att dö ! ! !

Några dagar efter händelsen så fick jag hem ett brev från snuten där det stod lite saker åh + 800:- i böter fy fan va det sved kan jag säga er. Så blir ni så pissnödig som jag va så ni ej kan hålla er gömm er lite bättre än vad jag gjorde åh håll koll så det inte finns en snutbil nära er.

Skrivet av: Izzah

Ertappad på badhuset!

Jag är en person som verkligen kan lyckas med allt och då menar jag verkligen allt!

En gång gjorde jag mig en fin intimpiercing och jag vet mycket väl att man inte ska bada i badhus efter det! Men man ville försöka simma bort lite överflödigt fläsk på magen och jag kunde såklart inte vänta tills läkningsperioden gått ut. Jag hade ju faktiskt med mig min antiseptiska tvål som jag fick av piercaren så jag skulle kunna rengöra den nogrannt efteråt!
Efter simningen och duschen så gick jag till skåpet, tog min tvål och gick in på toa. Jag låste dörren och när jag stog där helt naken och rengjorde piercingen så tänkte jag "fy fan vad kul det här måste se ut, tänk om någon skulle se mig".

Så hör jag någon utanför, jag stannde upp lite med rengörningen och är påväg att känna om jag verkligen låste dörren! Men så rättade jag mig själv "sluta vara så nojig, skärp dig! Du vet att du har låst dörren". Givetvis fortsatte jag med rengörandet och en sekund efteråt slits dörren upp och där stog en kvinna i 40årsåldern och bara stirrade med stora ögon innan hon slängde igen dörren. Det måste varit en syn, en naken tjej som står och pillar sig själv på fittan. Undrar fortfarande vad hon trodde jag stog och gjorde! Det var mitt livs pinsammaste ögonblick just då, men nu tycker jag bara att det är fruktansvärt roligt!

Skrivet av: Maria

"Nattens outfit"

När jag var ca. 13 år hade min ett år yngre lillebror en kompis som han och hans kompisgäng, inklusive personen i fråga, fått för sig att jag var förälskad i (detta måste ha berott på att jag då var helt galen i en kille som bar samma namn). Detta retade mig något enormt, eftersom det ju inte var sant och dessutom tvekade inte hela bunten att ropa saker angående detta i skolan o s v, vilket tillslut ledde till att även vissa utav MINA kompisar började undra. Men dagarna gick och det verkade tillslut som att detta skitsnack äntligen började avta.
 
Så en tidig morgon när min lillebror, mig helt ovetandes, väntade besök av sin kompis höll vi (jag och min lillebror), som ganska vanligt dåförtiden, på att jävlas med varandra. Så ringde våran hemtelefon och mamma var ute i trädgården. Min lillebror sprang ut med telefonen och jag ställde mig på vakt vid dörren för att slita upp den såfort jag såg skuggan av min lillebror utanför. Sagt och gjort. Jag hoppade fram, gormande som en jävla dåre, i bara nattkläder (och här snackar vi ingen heltäckande pyjamas direkt) och tog ett stadigt grepp om.. ja, såklart.. MIN LILLEBRORS VETTSKRÄMDA KOMPIS. Inte nog med det: Runt min hals dinglade ett fullt synligt halsband med namnet på min kärlek (och alltså också namnet på den här killen). Min lillebrors kompis slösade självklart ingen tid, utan spände på sekunden ögonen i bokstäverna som formade hans namn, gapade och stirrade misstroget. Gissa om jag inte hörde slutet på deras falska anklagelser under det följande året heller?

Skrivet av: Belial

Om jag ändå hade vänt mig om!

Det här är det absolut pinsammaste jag vart med om, och det hände för inte så längesen. Jag skulle precis gå på tåget, men vänder mig om för att vinka till mina kompisar så jag ser inte vart jag sätter fötterna, och trampar i gapet mellan perrongen och tåget! Allt händer så snabbt att jag knappt märker att jag trillat ner förrän en kille ropar "Shit!" och han tar mig under armarna och lyfter upp mig. Självklart kollar alla inne på tåget på mig med smått oroliga blickar, och jag inser vad som har hänt. Jag piper "tack så mycket" som svar och kutar snabbt som ögat till andra änden av tåget för att undvika blickar. Herregud va pinsamt, säger jag bara! Fast jag ångrar att jag inte vände mig om och tittade på killen som lyfte upp mig, han kanske va jättesnygg!
 
Nu tittar jag alltid för innan jag går på tåget, för jag vill helst inte ha ett blåmärke stort som en stekpanna igen! :)

Skrivet av: Felicia

En riktig bajshistoria!

Jag var på stan och köpte en halstablettask, jag åt upp hela för att det var så gott. Ett litet tag senare när jag sitter och väntar på bussen måste jag rusa till toan. Det var såna toaletter där det är som bås, alltså hör man vad "grannarna" gör väldigt tydligt. Eftersom det var en tjej på andra toan och det fanns bara två så försökte jag hålla mig eftersom jag kände att här kommer det braka loss, men det gick inte. Det lät som att jag var en elefant med rejäl rännskita. Jösses vad jag skämdes. Inte nog med det, när jag gick ut så satt tjejen utanför med sin tjejkompis och de viskade och skrattade.
 
Självklart förstår jag de, jag hade börjat fetgarva redan på toan om jag var henne, men det var så jävla skämmigt så det inte är klokt!

Skrivet av: Angelica

Inte bara en gång utan två!

Jag skulle äta på kebab . När jag gick upp för trapporna till kebaben snubblade jag och ramlade. På kebaben började dem flesta skratta. När jag hade beställt kebaben så skulle jag gå iväg och fixa lite grejer innan jag hämtade den . Så tio minuter senare kommer jag tillbaks . Nu sitter det fler på kebaben . Och självklart snubblar jag igen ! Det är nog något av det pinsamaste jag har varit med om .

Skrivet av: Inez

RSS 2.0