PINSAMHETSBLOGGEN SÄGER:

Okej, nu MÅSTE jag få veta en sak:

Hur kommer det sig att över 100 personer läser denna blogg men ytterst få av dessa skickar in pinsamheter och kommenterar? Nu är det dags att bli aktiva, tycker jag :)

Snygg & Stel?!

Jag och min gamla klass var på studiebesök på ett ställe där man gör lumpen.

Jag visste att det mest skulle finnas killar där, så jag hade klätt upp mig lite extra fin, fast än att lärarna hade sagt att vi skulle ha oömma kläder. Men jag ville känna mig fin inför killarna. Så var vi där hela dagen, och tittade på allt som fanns där. Sedan var det dags för lunch, då vi också skulle äta samtidigt som killarna. Det tyckte jag var riktigt pinsamt och nervöst.

När det blir så, så går man ofta stel i kroppen och hoppas att det ser bra ut, och det gjorde jag också. Kanske lite för stelt, men jag tyckte det kändes ganska bra. Men inte sen! När vi gick och lämnade maten och hade ätit färdigt, så hörde jag några killar prata om något och så tittade de åt vårt håll, då blev jag ännu stelare och ville se bra ut! Men det blev tvärtom, istället så halkade jag på en bit mat som låg på golvet och ramlade rakt ner, baklänges. Där låg jag och förstod nästan inte vad som hade hänt, förrän jag hörde att folk började skratta. Så jag reste mig snabbt och gick så fort jag kunde ut ur matsalen och önskade att jag fick grävas ner under jorden.

Skrivet av: Filippa

Dirty-talk med grannen

Jag och min sambo bor i en lägenhet med inglasad balkong högst upp i ett hyreshus.

En morgon hettade det till i sängen och vi hade högljutt sex med med Dirty talk. Efter akten noterar vi båda två att dörren ut till balkongen är öppen, så vi skrattar lite och hoppas att grannen under inte har hört oss.

Precis då harklar sig någon och skrattar från balkongen under. Det var väldigt pinsamt och grannen flinar alltid till när man råkar på honom...

Skrivet av: MissCat

RSS 2.0