Hamnade lite fel..

Vi hade temadag i skolan (gymnasiet), där man kunde välja att lyssna på föreläsningar i olika klassrum. Vår klass samlades i vårt klassrum, och jag och min kompis bestämde oss för att lyssna på föreläsaren (copywriter) i ett klassrum en trappa upp. Vi fick våra papper man skulle fylla i under dagen, och gick upp och ställde oss utanför rätt klassrum en dryg kvart innan föreläsningen skulle börja. Inne i klassrummet satt ett gäng elever, och vi började fundera på om vi skulle gå in och sätta oss. Eftersom det var så långt kvar tänkte vi att det kanske var för tidigt, men när folk började gå ut och in genom dörren så trodde vi att det var de andra som skulle lyssna på samma föreläsning. "Jamen då går vi väl in då?!" tänkte vi och satte oss längst bak. En vuxen kvinna (en LÄRARE!!! ingen föreläsare) kommer in och stänger dörren, och börjar prata om det som vår klass precis gått igenom i vårt klassrum. Och då fattar vi; h*lv*t*s j*vla f*n! VI HAR HAMNAT I EN ANNAN KLASS!

Vi skämdes typ så vi höll på att DÖ! och båda satt och gömde sig bakom varsitt papper som om vi låtsades läsa. Tack och lov så märkte ingen att vi satt där! och det var ju tur det... för under den pinsamma stunden så öppnades dörren x antal gånger, och alla frågade om föreläsningen hade börjat. De som satt i klassrummet blev ju inte så glada när annat folk kom in och störde... så man kan ju undra hur de hade reagerat om de upptäckte oss?!
 
Värt att nämna är att vi hamnade i tvåornas klassrum, medan vi är ettor... och då är det ju ingen vidare bra idé att sätta sig i klassrummet för tidigt.

Skrivet av: Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0