Vänner med förmåner...

Det här är nästan helt nytt. Nu under jul och nyårs helgerna så lyckades jag bryta av mitt bankomatkort. Vilket händer rätt ofta bör tilläggas. Vilket fall så brukar jag alltid lösa det genom att föra över pengar till en kompis så han kan ta ut dom åt mig. Eftersom det var stängt på banken hela tiden under dessa långhelger så tog det drygt 2 veckor för mig att gå in och beställa ett nytt. Vilket resulterade i att min kompis hade fått tagit ut pengar åt mig sex gånger.
 
När jag står och väntar på att mitt nummer ska plinga upp på siffertavlan inne på banken så lägger jag märke till att det fanns en riktigt snygg kassörska, en som funkar om man inte är allt för kräsen och sen gubbe. Så jag räknar ju lite snabbt i huvudet och kommer fram till att jag ska få gubben så klart. Min vanliga otur tänkte jag. Men som om ett sent julmirakel så var det den riktigt snygga kassörskan som tryckte fram 317 på tavlan. Med en charmörs leende så kommer jag fram till henne och förklarar att jag ville ha ett nytt kort. Hon knappade in det lite snabbt och sa att det var ordnat. Då kom jag på att jag inte hade några kontanter på mig, så jag ber henne ta ut 500 kr åt mig och även kolla saldot. Med ett leende på läpparna så säger hon att jag har snälla kompisar... Jaha tyckte jag och tackade för mig och gick därifrån.
 
Sen när jag hade kommit utanför dörren så slog det mig vad hon hade haft så roligt åt. Varje överföring jag gjorde åt min kompis så hade jag skrivit " Blowjob", "avsugning", "rövknull" osv...

Skrivet av: Stanislav

Kommentarer
Postat av: Sara

meen det var dumt gjort! Där rök chansen med den snygga kassörskan :-P

2009-01-22 @ 07:29:52
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Hahahahahahahahahaa haha.

2009-01-22 @ 11:26:38
URL: http://saramattsson.blogspot.com/
Postat av: Sandra Gee

HAHAHHAHAHAHHAHA

2009-01-22 @ 16:03:18
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Helena

Haha, fan vad klockrent! :P

2009-02-04 @ 23:20:09
URL: http://avenfluganharetthjarta.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hahahaha fan vad kul :P

2009-02-16 @ 23:13:14
URL: http://augustchild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0