Ett ordentligt självförsvar

Jag kanske satt och läste KP (Kamratposten) i lugn och ro på fritids tills en kompis bestämde sig för att jävlas lite, såsom kompisar ibland gör. Han tog tag i en kudde och satte sig på mig.. riktigt skoj, tyckte han säkerligen. Problemet var att jag hade svårt att göra motstånd. Jag kunde varken sparka bort honom eller liknande. Han var nämligen tyngre, längre och starkare.

Problemet blev ordentligt när jag fick svårt att andas. Samtidigt greps jag av panik, så vad gör jag? Jag bet honom i armen på något finurligt sätt ! Han hoppade snabbt ifrån mig. Jag andades ut men märkte snart att han hade mer än bara "ont" (jag brukade vanligtvis varken bråka eller bitas)....

Dagen efter kommer han till skolan. Glad? Knappast. Han fick nämligen gå runt med bandage väldigt, väldigt länge. Veckor ! Så, hur tror ni jag kände mig varje gång någon därefter frågade honom: men, vad har hänt..?

Skrivet av: GeorgVanHalen

Kommentarer
Postat av: Designa Din Blogg - När du vill sticka ut ur mängden

Hej!

Jadu, helt ärligt talat så vet jag inte vad du har lyckats med.. för du har ju inlägg som ligger i menyn, dvs hela inläggen.Det har jag aldrig sett.Jag vet faktiskt inte om jag kan ge dig något annat tips eller råd än att återställa din kodmall för din startsida, för det där är nog något väldigt konstigt fel.

2009-03-09 @ 15:27:09
URL: http://designadinblogg.se
Postat av: ardiana

vad rolig blogg :)

2009-03-11 @ 19:56:44
URL: http://ardianas.blogg.se/
Postat av: Iva

Haha! Vilken kul blogg. Kolla gärna min:

iiva.blogg.se :)

2009-03-14 @ 15:48:14
URL: http://iiva.blogg.se/
Postat av: Vendela

Vilken rolig blogg! Haha! Den här killen verkar ju hamnat i riktigt jobbiga pinsamheter :P

2009-03-24 @ 20:03:41
URL: http://vadurarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0